Bliv praktikant hos os

Egil Rasmussen a/s er en velrenommeret entreprenørvirksomhed med egenproduktion i tømrer, og vi omsætter årligt for over ca. 650 mio kr. Vi udfører total, hoved-, stor og fagentrepriser i Jylland og på Fyn.

Vi har rigtig gode erfaringer med at skabe lærerige praktikophold og ansætter løbende konstruktørstuderende i praktikpladser. Vi tilbyder alle praktikanter et individuelt forløb, med fokus på den enkeltes læremål.
Som praktikant hos os vil du få din daglige gang blandt dygtige kollegaer, og du vil komme til at følge en normal arbejdsdag i byggeri med planlægning, økonomi, KS og Drift & Vedligehold samt tilsyn med vores underentreprenører - alt efter hvilket forløb, du vælger. Vi stiller naturligvis telefon og PC til rådighed under hele praktikperioden.

Skræddersyet praktikophold
Vi har udfærdiget tre forslag til, hvordan et praktikophold hos os kunne se ud:

Byggelederpraktikant til entrepriseafdelingen
Entrepriselederpraktikant til tømrerafdelingen
Praktikant til kalkulationsafdelingen

men kan også skræddersy praktikopholdet efter nærmere aftale med dig, f.eks. i form af turnus mellem byggeleder, entrepriseleder og kalkulatør.

Fremtidsmuligheder
Er du den rette og har du lysten, vil muligheden for job ofte være tilstede - mange af vores praktikanter er efterfølgende blevet ansat hos os i en fast stiling.

Hvad siger andre praktikanter
Læs udtalelser fra tidligere og nuværende praktikanter hos Egil Rasmussen - læs her

Interesseret i en praktikplads?
Send din motiverede ansøgning  vedlagt dit CV med det samme til job@egil-rasmussen.dk.
Eller hør mere om aktuelle muligheder for en praktikplads - ring eller skriv til kalkulationschef Christian Duus på tlf. 2024 1740/e-mail
christian@egil-rasmussen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!