Hvad siger andre praktikanter


Klæmint Weihe, byggelederpraktikant indtil sommeren 2018
Fastansat som byggeleder siden januar 2019
"Min praktiktid hos Egil Rasmussen var været en rigtig god og spændende oplevelse, hvor jeg stod for at løse daglige udfordringer sammen med gode kollegaer. Jeg blev gradvist blevet udvist mere og mere tillid ift. også at tage beslutninger på egen hånd, hvilket har været meget lærerigt.
Allerede da jeg startede fik jeg mulighed for at arbejde meget selvstændigt, i et tempo, hvor jeg bare skulle tage min tid til at sætte mig ind i projektet og se, hvordan dagligdagen ser ud; og med tiden blev jeg ansvarlig for en hel masse opgaver, som gjorde, at en uge bare fløj afsted. Dét, som især lærte mig meget, var at stå i pressede situationer, hvor der skulle tages hurtige beslutninger - det har lært mig meget om, hvordan man tackler forskellige situationer og om, hvordan man håndterer pres.
I min praktiktid hos Egil Rasmussen har jeg prøvet at være ansvarlig for daglige fagtilsyn og byggepladskoordinering, egen- og bygherregennemgang, KS, drift og vedligehold, deltagelse i diverse møder og meget mere.
Alt i alt har det været et meget spændende og godt arbejde, med gode kollegaer både i ledelsen og ude på pladsen, og jeg vil helt sikkert anbefale at være praktikant hos Egil Rasmussen." 
   
Anthon Søgaard, tidligere byggelederpraktikant
Fastansat som byggeleder siden sommeren 2017.

"Som praktikant hos Egil Rasmussen varetog jeg mange forskellige opgaver i forbindelse med, hvad der hører til at være byggeleder, lige fra at være på pladsen og træffe beslutninger, som ikke kan vente, være med til byggemøder, deltage i sikkerhedsmøder og til at lave en tidsplan til at holde ugeplanlægningsmøde efter Lean construction princippet.
Der er nok at se til, og man kan i éns praktikperiode varetage de opgaver, man finder spændende, samtidig med, at man læner sig op ad nogle meget kompetente personer, som er gode til at lære fra sig, og som man har en god atmosfære sammen med på kontoret.
Jeg fik hurtigt en hverdag, der er spændende og fagligt udfordrende, som jeg klart kan anbefale til andre, som gerne vil have en bred og god oplevelse af, hvad det vil sige at være byggeleder."
 
 

Peter Ulf Andersen, tidligere praktikant.
Fastansat som byggeleder siden sommeren 2016.

"Jeg havde en række kriterier, som skulle opfyldes forud for min praktiksøgning. Egil Rasmussen a/s opfyldte disse. Allerede første dag fik  jeg ansvaret for en sag, hvor vi som hovedentreprenør havde 1. års gennemgang, der skulle planlægges og eksekveres; sideløbende blev jeg 'hægtet på' Byggeleder Søren, der havde to renoveringssager i Fredericia. Det var fedt at blive kastet ud i det fra dag 1!
Undervejs i mit praktikforløb ændrede mine læringsmål sig fra primær interesse i egenproduktion til styring af hovenentreprise. Dette resulterede i, at jeg efter at have talt med ledelsen kom på en større sag - en ombygning af 7 boligblokke i hovedentreprise. Det var også på denne sag, jeg fik idéen og materialet til mit speciale.
Under hele mit praktikforløb arbejdede jeg på lige fod med byggeledelsen, og jeg følte, at der blev taget hensyn til mine læringsmål og behov - på trods af, at de ændrede sig lidt undervejs.
Et super lærerigt forløb."