Hvad siger andre praktikanter

 
Thomas Tidemann
Byggelederpraktikant 1. halvår 2022

"Jeg valgte Egil Rasmussen Taulov, da jeg havde hørt meget godt om den ude i brancen i min tid som tømrersvend. Igennem mit praktikforløb har jeg fået dette bekræftet. Set fra en praktikants øjne er det udviklingsmæssigt en solid virksomhed, hvis man ønsker at prøve kræfter med sin teoretiske erfaring i praksis. Der er højt til loftet, og man sætter selv begrænsningerne; metoden, de anvender til udvikling, er frihed/læring under ansvar, og retningen kan man selv præge i forhold til, hvor meget ansvar man ønsker.
Citat fra projektleder: 'Det er bedre at gøre noget end ikke at gøre noget, når der opstår udfordringer; hvis man tager den bedste beslutning ud fra de forudsætninger, man har til rådighed på det givne tidspunkt, så kan vi ikke forlange mere'.

Virksomheden er meget seriøs med sin tilgang til praktikanterne og hjælper i starten af ens praktikperiode med at opsætte realistiske læringsmål således, at disse passer ind i den byggesag, man bliver tilknyttet og de ønsker, man selv kommer med. Omkring 10 uger henne i praktikken bliver der arrangeret et opfølgende møde, hvor man vender tilbage til, hvordan det går med ens læringsmål og om de evt. skal tilpasses, eller hvilke opgaver, som kan tilknyttes praktikanten for at komme helt i mål med læringsmålene. Dette møde passer rigtig godt med praktikrapport nr. 2, som skal afleveres iht. Praktikmanualen.

Jeg vil klart anbefale Egil Rasmussen Taulov til andre praktikanter, da det har været utroligt lærerigt. Til de, som er interesseret, så kan I også få mulighed for at lære 'Salamimetoden' og hvordan, man rigtigt regner 'dækningsbidrag' ud."

 
   
Jacob Kjellerup
Byggeleder- og kalkulatørpraktikant 1. halvår 2021.

"Da jeg skulle finde praktikplads, var Egil Rasmussen mit klare førstevalg.
Jeg har både været ansat som lærling og tømrersvend hos dem, og kendte derfor også til den høje kvalitet af læring, Egil Rasmussen giver.
Jeg startede min praktik som byggeleder på projektet Frisengårdsparken i Nyborg. Allerede fra starten blev der udvist stor tillid og tro på, at jeg var i stand til at træffe beslutninger på egen hånd.
For at udvide mine kompetencer yderligere besluttede vi i fællesskab, at jeg skulle prøve kræfter med tilbudsafdelingen. Også her har mine kollegaer udvist stor tiltro til mig, hvilket har været et stort selvtillidsboost og udviklet mig meget både fagligt og personligt.
At være praktikant hos Egil Rasmussen har været lige som jeg ønskede - praktikperioden har været rigtig god og meget lærerig. Jeg har nogle virkelig dygtige og kompetente kollegaer omkring mig, der altid har haft tiden til at hjælpe mig, når behovet har været der.
Jargonen på pladsen og kontoret har gjort det sjovt at arbejde, selv i pressede situationer, og jeg har set frem til at møde ind hver dag.
Jeg kan kun anbefale Egil Rasmussen som praktiksted!"
 
 

Stefan Bredal Mønsted Petersen
Byggelederpraktikant 1. halvår 2021.

"Min praktik hos Egil Rasmussen A/S har budt på et væld af forskellige opgaver; lige fra tegning af projektforslag til styring af fagentreprise. Projekterne har spændt bredt, fordelt på både små og store opgaver, fra vinduesudskiftning i en boligblok til opførelse af 60.000 m2 genbrugscenter.
Der har været rig mulighed for at spørge til råds undervejs, og der har hele tiden været taget hensyn til mine læringsmål og behov. Ligeledes har det været en fornøjelse at kunne læne sig op ad nogle meget kompetente personer, som også er gode til at lære fra sig.
Jeg er blevet inddraget, når der skulle træffes beslutninger, og mine forslag er blevet hørt, ligesom mine egne erfaringer og viden også er blevet brugt. Efter min mening er en af firmaets stærkeste kvaliteter derfor den flade ledelsesstruktur.
Jeg kan klart anbefale et praktikforløb hos Egil Rasmussen A/S, da man bliver taget godt imod og klædt godt på til arbejdet som bygge- og projektleder."
   
Klæmint Weihe, byggelederpraktikant i 1. halvår 2018
Blev fastansat som byggeleder i januar 2019
"Min praktiktid hos Egil Rasmussen var været en rigtig god og spændende oplevelse, hvor jeg stod for at løse daglige udfordringer sammen med gode kollegaer. Jeg blev gradvist udvist mere og mere tillid ift. også at tage beslutninger på egen hånd, hvilket har været meget lærerigt.
Allerede da jeg startede fik jeg mulighed for at arbejde meget selvstændigt, i et tempo, hvor jeg bare skulle tage min tid til at sætte mig ind i projektet og se, hvordan dagligdagen ser ud; og med tiden blev jeg ansvarlig for en hel masse opgaver, som gjorde, at en uge bare fløj afsted. Dét, som især lærte mig meget, var at stå i pressede situationer, hvor der skulle tages hurtige beslutninger - det har lært mig meget om, hvordan man tackler forskellige situationer og om, hvordan man håndterer pres.
I min praktiktid hos Egil Rasmussen har jeg prøvet at være ansvarlig for daglige fagtilsyn og byggepladskoordinering, egen- og bygherregennemgang, KS, drift og vedligehold, deltagelse i diverse møder og meget mere.
Alt i alt har det været et meget spændende og godt arbejde, med gode kollegaer både i ledelsen og ude på pladsen, og jeg vil helt sikkert anbefale at være praktikant hos Egil Rasmussen."