Hvad siger andre praktikanter

Anthon Søgaard, tidligere byggelederpraktikant
Fastansat som byggeleder siden sommeren 2017.

"Som praktikant hos Egil Rasmussen varetager jeg mange forskellige opgaver i forbindelse med, hvad der hører til at være byggeleder, lige fra at være på pladsen og træffe beslutninger, som ikke kan vente, være med til byggemøder, deltage i sikkerhedsmøder og til at lave en tidsplan til at holde ugeplanlægningsmøde efter Lean construction princippet.
Der er nok at se til, og man kan i éns praktikperiode varetage de opgaver, man finder spændende, samtidig med, at man læner sig op ad nogle meget kompetente personer, som er gode til at lære fra sig, og som man har en god atmosfære sammen med på kontoret.
Jeg fik hurtigt en hverdag, der er spændende og fagligt udfordrende, som jeg klart kan anbefale til andre, som gerne vil have en bred og god oplevelse af, hvad det vil sige at være byggeleder."
 
 

Peter Ulf Andersen, tidligere praktikant.
Fastansat som byggeleder siden sommeren 2016.

"Jeg havde en række kriterier, som skulle opfyldes forud for min praktiksøgning. Egil Rasmussen a/s opfyldte disse. Allerede første dag fik  jeg ansvaret for en sag, hvor vi som hovedentreprenør havde 1. års gennemgang, der skulle planlægges og eksekveres; sideløbende blev jeg 'hægtet på' Byggeleder Søren, der havde to renoveringssager i Fredericia. Det var fedt at blive kastet ud i det fra dag 1!
Undervejs i mit praktikforløb ændrede mine læringsmål sig fra primær interesse i egenproduktion til styring af hovenentreprise. Dette resulterede i, at jeg efter at have talt med ledelsen kom på en større sag - en ombygning af 7 boligblokke i hovedentreprise. Det var også på denne sag, jeg fik idéen og materialet til mit speciale.
Under hele mit praktikforløb arbejdede jeg på lige fod med byggeledelsen, og jeg følte, at der blev taget hensyn til mine læringsmål og behov - på trods af, at de ændrede sig lidt undervejs.
Et super lærerigt forløb."