Sådan arbejder vi

Vi er ordholdende, arbejdsomme og flittige


"Da min farfar i oktober 1937 begyndte som selvstændig tømrer med trækvogn som eneste transportmiddel, havde han næppe forstillet sig, at vi en dag skulle drive Fredericias største håndværksvirksomhed med 200 ansatte.

Det er gået godt og det er ikke mindst Egils fortjeneste. De værdier, som han allerede fra starten anså for at være vigtige, er stadig en del af virksomhedens kultur og grundlag.

Vi er ordholdende, arbejdsomme og flittige, og vi siger altid tingene, som de er. Det er værdier, som vi lever 100 procent op til, og det sætter vores kunder pris på hver dag.

Vi er en nytænkende håndværksvirksomhed. Det viser sig blandt andet ved, at vi holder medarbejderne opdaterede, så vi er foran konkurrenterne.

I det hele taget er Egil Rasmussen a/s kendetegnet ved altid at forsøge at udvikle og forbedre sig. Virksomheden er f.eks. foran branchen som helhed med service, uddannelse og kommunikation på byggepladserne.

Jeg er stolt af virksomheden. Vi har et velrenomeret firma, der har styr på tingene. F.eks. holder vi kunderne godt orienteret - også hvis noget går galt. Og så lever vi op til vores aftaler. Hver gang."

Claus S. Rasmussen
Tømrermester og adm. direktør